ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ


Αυτοπλενόμενο
. Η ειδική επίστρωση Self Cleaning βασίζεται στην Νανοτεχνολογία που αποτρέπει την προσκόληση των ρύπων, απλοποιώντας τηναφαίρεσητ ους ψεκάζοντας με νερό ή βροχή.


FLEXY
xαμηλόβάρος, μεγάλη αντοχή. Με ειδική ύφανση που εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή σε ομπρέλες επαγγελματικού τύπου και συστήματα τεντών σε κασέτα. Ιδανικό για μεγάλες επιφάνειες λόγο χαμηλού βάρους


BlackOut.
Τεντόπανα με ειδική επίστρωση που δεν επιτρέπει να τα διαπεράσει το ηλιακό φως. Αποτελούν την απόλυτη λύση για χώρους που έχουν μεγάλη ηλιοφάνεια και παιτούν τη μέγιστη σκίαση.

Photo Print. Εµπριµέ τεντόπανα εκτυπωµένα µε τεχνολογία “digital photo print” για φωτογραφική ποιότητα εκτύπωσης, κορυφαία ανάλυση και ζωντανά χρώµατα.


Ψηφιακή εκτύπωση.
Εµπριµέ τεντόπανα εκτυπωµένα µε τεχνολογία “digital photo print” για φωτογραφική ποιότητα εκτύπωσης, κορυφαία ανάλυση και ζωντανά χρώµατα.


Προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.
Η ειδική επεξεργασία SunBlock Protection σε συνδιασµό µε τα ειδικά φίλτρα UVa και UVb σας χαρίζουν προστασία από την επικίνδυνη ηλιακή ακτινοβολία


Φιλικότητα προς το περιβάλλον.
Οι πρώτες ύλες που χρησιµοποιούνται πληρούν τις προδιαγραφές προστασίας του περιβάλλοντος.


Υψηλή αντοχή στους δυνατούς ανέµους.
∆ιαθέτουν ειδικά επεξεργασµένο νήµα και µοναδικές προδιαγραφές ύφανσης που δηµιουοργούν το πιο δυνατό τεντόπανο µε τη µέγιστη αντοχή στο σκίσιµο.


100% Αδιαβροχοποίηση.
Επεξεργασία µόνωσης Multi Film Protection. Αδιαβροχία: Υ – 342 – 150 + / Spray test: Y – 341 – 150 +


100% Polyester.
Παράγονται µε ειδικό νήµα 100% Polyester και επιστρώνονται µε ειδικές ακρυλικές ρητίνες για το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσµα και την µέγιστη αντοχή

Share This