Εγγύηση Dickson

Ποιότητα που διαρκεί και σέβεται το περιβάλλον

Χρώματα που διαρκούν

Τα διαλύματα βαφής των νημάτων που χρησιμοποιούνται προσφέρουν μακροχρόνια αντοχή στις ακτίνες UV και τις καιρικές συνθήκες. Ακόμα και όταν εκτίθενται σε έντονο ηλιακό φως, διατηρούν την εκθαμβωτική τους χρώματα … για πολύ καιρό.

10ετής εγγύηση υφάσματος
Οι ίνες υψηλής απόδοσης, οι επεξεργασίες και οι διαδικασίες ύφανσης επιτρέπουν στη Dickson να εγγυηθεί μερικά από τα υφάσματα της για έως και 10 χρόνια.

Οπτική και θερμική άνεση
Τα υφάσματα Dickson® μειώνουν την αντανάκλαση και τη θερμότητα έως και 95% για την εξάλειψη του φαινομένου του θερμοκηπίου και, ανάλογα με το χρώμα και την ποιότητα, μπλοκάρουν το 90% έως 100% των ακτίνων UV.

Εύκολα στη συντήρηση
Η επεξεργασία CLEANGARD® με αντοχή σε νερό και βρομιά εξασφαλίζει ότι κάθε ύφασμα μας είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε λιπαρούς λεκέδες και νερό καθιστώντας τη διαδικασία καθαρισμού απλή υπόθεση.

Υφάσματα φιλικά στους ανθρώπους και τον πλανήτη
Τα υφάσματα της Dickson φέρουν την πιστοποίηση OEKO-TEX (κατηγορία II, προϊόντα σε άμεση επαφή με το δέρμα). Παράγονται με διαδικασίες απαλλαγμένες από επικίνδυνες ουσίες και δεν αποτελούν απειλή για την υγεία, το δέρμα ή το περιβάλλον.

Γαλλικά
Με βάση τη μοναδική εμπειρία της, η Dickson παράγει όλα τα υφάσματα της στο Wasquehal στη βόρεια Γαλλία.

UV resistant 4-5/5
ISO 105 B04

Water and stain resistant

Protects against UV rays and heat

Tear resistant

Mould resistant

Easy to maintain

Εγγύηση Sunbrella

Ο ηγέτης στην ποιότητα και την καινοτομία, για δεκαετίες

Υψηλή ηλιοπροστασία
Τα υφάσματα Sunbrella έχουν την ικανότητα να φιλτράρουν την επιβλαβή για την υγεία ηλιακή ακτινοβολία και είναι ειδικά για εξωτερική χρήση. Το Ίδρυμα Καρκίνου του Δέρματος συνιστά Υφάσματα Sunbrella® σε προϊόντα σκίασης ως βοήθεια στην πρόληψη των ζημιών που προκαλούνται στο δέρμα από τον ήλιο, ως μέρος μιας πλήρους αντηλιακής προστασίας.

5ετής Εγγύηση
Η Sunbrella στέκεται πίσω από τα υφάσματα της με μια εγγύηση που είναι η καλύτερη στον κλάδο: μια 5ετής περιορισμένη εγγύηση για ταπετσαρίες, ειδικά σχεδιασμένα υφάσματα και διακοσμητικά υφάσματα σκίασης

Χρώματα που διαρκούν
Κατά την παραγωγή των ινών των υφασμάτων Sunbrella, προστίθενται χρωστικές ουσίες που προστατεύουν το χρώμα και την ύφανση. Το τελικό αποτέλεσμα είναι νήματα και υφάσματα με χρώματα που δεν ξεθωριάζουν ή ξεπλένονται με την πάροδο του χρόνου.

Εύκολο καθάρισμα
Είναι εκπληκτικά εύκολο να καθαριστούν με ένα απλό σαπούνι και νερό. Για δύσκολους λεκέδες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί χλωρίνη χωρίς το φόβο του να καταστραφεί το ύφασμα ή ξεβάψει. Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρίσετε τα υφάσματα καθαρά είναι να τα σκουπίζουμε πρωτού η βρωμιά ενσωματοθεί με το ύφασμα.

 

Εύκολο Καθάρισμα

 

Αδιάβροχα και Αλέκιαστα

 

Δε μουχλιάζουν

 

Δε ξεβάφουν

 

Διαπνοή

 

Ηλιοπροστασία

 

Εγγύηση Mitjavila

Με εξειδικευμένο τμήμα ποιότητας στους χώρους παραγωγής

Καινοτομία και Σχεδιασμός
Το γραφείο σχεδιασμού της Mitjavila με 3D εκτυπωτές τελευταίας τεχνολογίας και άρτια καταρτισμένο προσωπικό ανανεώνει συνεχώς τις σειρές προϊόντων της για να προβλέψει την εξέλιξη της αγοράς. Οι καινοτομίες της Mitjavila προστατεύονται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Made in France
Ο γαλλικός όμιλος Mitjavila βρίσκεται εδώ και 50 χρόνια στην αγορά προστασίας από τον ήλιο. Όλο το χρόνο, από το 1970, το γραφείο σχεδιασμού της Mitjavila πραγματοποιεί και παρακολουθεί έργα πριν και κατά τη διάρκεια της κατασκευής τους.

Αειφόρος ανάπτυξη
Από το 2016, η Mitjavila αποτελεί μέρος των αρχών του νόμου Hamon για το σχεδιασμό προϊόντων που σέβονται την αειφόρο ανάπτυξη. Σήμερα υιοθετεί τον οικολογικό σχεδιασμό λαμβάνοντας υπόψη τα περιβαλλοντικά ζητήματα.

Συνεχείς έλεγχοι
Διεξάγονται συνεχώς έλεγχοι καθ όλη τη διαδικασία κατασκευής κατά την έγχυση zamak, έγχυση αλουμινίου, έγχυση PVC αλλά και κατά την εξώθηση προφίλ αλουμινίου. Έτσι επιτυγχάνονται θετικά αποτελέσματα της τάξεως του 95% έως 99%. Όλα τα προϊόντα Mitjavila πληρούν τα καθορισμένα πρότυπα των προϊόντων αντηλιακής προστασίας.

 

Μοναδική αισθητική

Καινοτομία και Ανανέωση 

Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας

Φιλικότητα στο περιβάλλον

3D Μοντελοποίηση

Εξειδικευμένο προσωπικό με τεχνογνωσία

Ηλιοπροστασία

 

Τεντόπανα Υψηλών Προδιαγραφών Orchestra Max

Share This