Τα Προϊόντα μας

Οι καλύτερες υπηρεσίες μας

Προσφέρουμε στους πελάτες μας αυτό ακριβώς που θα θέλαμε  και εμείς αν είμασταν πελάτες, δηλαδή γρήγορη εξυπηρέτησησυνέπεια στο χρόνο τοποθέτησης, υπευθυνότητα στο χώρο εργασίας και καλές τιμές.

Τέντες

Τέντες

Σταθερή και αξιόπιστη επιλογή για κάθε χώρο, οικιακό ή εμπορικό. Η πιο οικονομική λύση σκίασης με πολλές μορφές όπως αντιρίδες, βραχίονες, κάθετες…

Ζελατίνες

Ζελατίνες

Με τις ζελατίνες μπορούμε να εγκλωβίσουμε το θερμό αέρα στο χώρο μας με μικρό κόστος  αλλά και νόμιμα. Μπαίνουν σε κάθε χώρο χωρίς απαιτήσεις και αλλαγές.

Φυσούνες

Φυσούνες

Είναι η ιδανική λύση, προσφέροντας αντοχή και προστασία. Με σκελετό αλουμινίου και υλικά όπως μουσαμά ή υφάσματα σας προστατεύουν από βροχή, ήλιο, αέρα.

Πέργκολες

Πέργκολες

Η τέντα πέργκολα είναι ένα προηγμένο σύστημα τέντας υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας. Χρησιμοποιείται για κάλυψη αίθριων χώρων , μαγαζιών, βεραντών και ξύλινων κατασκευών.

Ειδικές Κατασκευές

Ειδικές Κατασκευές

Κάθε έργο έχει τις ιδιαιτερότητες του. Μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας προβαίνοντας σε ειδικές κατασκευές οι οποίες εφαρμόζονται τέλεια και δένουν άψογα με τα χαρακτηριστικά του χώρου σας.

Αυτοματισμοί

Αυτοματισμοί

Ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης τεντοποϊίας παρέχουμε όλη την γκάμα προϊόντων ηλεκτροκίνησης για την ευκολότερη χρήση των συστημάτων σκίασης.

Πάρκινγκ

Πάρκινγκ

Η εταιρεία μας κατασκευάζει αναλόγως τις απαιτήσεις του χώρου σας, παντός είδους πάρκινγκ, από κάθε είδους υλικό, προσφέροντας το ιδανικότερο αποτέλεσμα.

Εσωτερικοί Σκίαση

Εσωτερικοί Σκίαση

Τοποθετούμε όλα τα είδη εσωτερικής σκίασης (στορ, ρόλλερ, περσίδες, πάνελ). Δίνουμε στους πελάτες μας την δυνατότητα να εμπλουτίσουν τον χώρο τους…

Τεντόπανα

Τεντόπανα

Τα τεντόπανα, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, είναι πιο αποδοτικά στην προστασία από τη ζέστη, πιο αδιάβροχα να μην δημιουργούνται μύκητες και με μεγαλύτερη γκάμα εφαρμογής

Συνεργασία με τις μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρείες στο χώρο της σκίασης!!!

We Will Create Your Dream Home

Looking for quality builder!