Καλώς ήρθατε στα Συστήματα Σκίασης Κιοσσές

Έχοντας πολυετή εμπειρία

Η Βιοτεχνία Τεντών Βαγγέλης Κιοσσές κατασκευάζει και τοποθετεί συστήματα σκίασης στους Νομούς Χαλκιδικής – Θεσσαλονίκης – Σερρών – Καβάλας – Δράμας καθώς επίσης στα νησιά της Θάσου και της Λήμνου!!!

Η Βιοτεχνία Τεντών Κιοσσές Ευάγγελος με  πολυετή εμπειρία στο χώρο της τέντας, τα ποιοτικότερα υλικά της αγοράς, τεχνογνωσία σε όλα τα στάδια της εργασίας, από την ραφή του τεντόπανου μέχρι την τοποθέτηση, εξειδικευμένο προσωπικό  άμεσο και αξιόπιστο service  με καταστήμα στις Σέρρες και στην Καβάλα.

Η εταιρία μας έχει ως γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών, την άριστη εξυπηρέτηση και παροχή υπηρεσιών. Η εταιρία μας είναι διατεθειμένη να αναλάβει από το πιο απλό μέχρι το πιο περίτεχνο έργο προκειμένου να δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες διαβίωσης για εσάς και τους γύρω σας. Η ποιότητα, η εξυπηρέτηση, η εξειδίκευση, η εξελιγμένη τεχνολογία και η τεχνογνωσία, η ασφάλεια και η πρωτοπορία είναι συνυφασμένες έννοιες με την επωνυμία της εταιρείας μας.

Η Βιοτεχνία Τεντών Κιοσσές Βαγγέλης με πολυετή πείρα στην κατασκευή και την τοποθέτηση τεντών και κάθε είδους συστημάτων σκίασης παρέχει ποιοτικές και σύγχρονες λύσεις σε κάθε είδους χώρο:

  • Κατοικίες
  • Χώροι εστίασης
  • Ξενοδοχειακές μονάδες
  • Ειδικές κατασκευές
  • Στέγαση Parking
  • Βιομηχανικοί χώροι
  • Δημοσίων χώρων

Γιατί να μας επιλέξετε

Μελέτη

Μελέτη

Μαζί θα βρούμε την κατάλληλη λύση για την σκίαση του χώρου σας!!! Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε στον χώρο σας χωρίς καμία επιβάρυνση και χωρίς καμία δέσμευση.

Σχεδίαση

Σχεδίαση

Με την πολυετή εμπειρία μας  και το πλούσιο πελατολόγιο μας μπορούμε να πούμε ότι είμαστε οι κατάλληλοι για να σχεδιάσουμε όσο καλύτερα γίνεται την καινούργια σας τέντα!!!

Εγκατάσταση

Εγκατάσταση

Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας μετά από την μελέτη και σχεδίαση έρχεται στο χώρο σας για την εγκατάσταση του!!! Η αξιοπιστία και η ποιοτική δουλειά μας  είναι μέρος της φιλοσοφίας της εταιρείας Τέντες ΚΙΟΣΣΕΣ.

Επισκευή

Επισκευή

Έχει φθαρεί ή ξεθωριάσει η τέντα σας; Έχει ξηλώσει από τον αέρα το πανί; Έχει σπάσει ή έχει φθαρεί κάποιο εξάρτημα;  Χρειάζεστε ράψιμο ή πλύσιμο τις τέντα σας. Απλά, επικοινωνήστε μαζί μας.

Συντήρηση

Συντήρηση

Εάν θέλετε να προλάβετε τα σημάδια του χρόνο μην διστάσετε να μας καλέσετε για να συντηρήσουμε την τέντα σας. Με το έμπειρο προσωπικό μας θα είμαστε δίπλα σας για να συντηρήσουμε την τέντας σας.

Τέντες Κιοσσές

Τέντες Κιοσσές

Η εταιρεία μας καλύπτει όλες τις ανάγκες σας γύρω από τη σκίαση. Επιλέξτε τέντες με ή χωρίς αυτόματο μηχανισμό, πέργκολες, εσωτ. σκίαση για να ρυθμίστε την φωτεινότητα του χώρου σας.  Συνδυάστε Υψηλή Ποιότητα, Μοναδική Αισθητική και Προσιτό Κόστος!!!

Συνεργασία με τις μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρείες στο χώρο της σκίασης!!!